Opět tu máme moje oblíbené krevety. Je zajímavý, jak se naše chutě během dospívání mnění. Ještě před deseti lety bych rybu nebo nejde bože mořské plody nestrčila do puse a dnes si na nich maximálně ujíždím. Pro ty z Vás co neseženou a nebo nemají rádi krevety, možno nahradit kousky lososa či tuňákem.
Těstoviny s krevetami a koriandrem
Postup přípravy
Očištěné krevety krátce orestujeme na pánvi na rozpáleném ghí. Přidáme na plátky nakrájený česnek a opět restujeme. Až je česnek zlatavý přidáme těstoviny, které jsme si předem předvařili (na zkus). Párkrát prohodíme na pánvi a začneme dochucovat. Přidáme čerstvě nasekaný koriandr, sůl, 4 polévkové lžíce rajčatového pyré a pár kapek tekuté Stévie. Na závěr posypeme nastrouhaným sýr.
Buďte fit a s úsměvem na tváři.
Autor: Fefy Nutrition