Rajská omáčka s hovězím masem
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. 1PL ghee necháme rozpustit v tlakovém hrnci a plátky masa na něm krátce orestujeme z obou stran. Orestované maso vyndáme bokem a do tlakového hrnce přidáme druhou PL ghee. Na něm opět krátce orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli, přihodíme jednu celou mrkev, bobkový list, nové koření, sůl a pepř. Podlejeme 500ml vody a vrátíme maso zpět do hrnce. Dusíme cca 1 hodinu. Jakmile je maso měkké, opět jej vyndáme bokem na talíř. Z vývaru se zeleninou a kořením odstraníme bobkový list a kuličky nového koření. Přidáme plechovku oloupaných rajčat, protlak a krátce vaříme. Nakonec přidáme mléko a tyčovým mixérem rozmixujeme, abychom dosáhli konzistence omáčky. Dochutíme sladidlem, popřípadě solí a pepřem. Podáváme s celozrnnými těstovinami a plátkem hovězího masa. Buďte fit a s úsměvem na tváři!