fbpx

Pohanková kaše se skořicí a švestkami

Kteří z Vás znají ta rána, kdy budík zazvoní a vy ho třikrát odložíte, abyste pak se vztekem sami na sebe vstali na poslední chvíli. V rychlosti se oblečete, připravíte si věci a hned naskakujete do práce nebo do školy. A nezapomínáte při tom zmatku na jednu nejdůležitější věc celého dne a tou je snídaně?! Pokud ano, zaděláváte si na velké fyzické i duševní problémy. Vyzkoušejte rychlou rýžovou kaši , která perfektně nastartuje Váš metabolismus a dodá energii.

Délka přípravy: minut
Počet porcí: 1
Ingredience:
  • 30 g pohanková kaše

  • 250 ml polotučné mléko

  • 5 ks sušené švestky

  • 1 lžička skořice

Postup přípravy

Mléko nalijeme do menšího hrnce a přivedeme k varu. Do mléka nakrájíme na malé kousky sušené švestky a chvíli povaříme. Za stálého míchání přisypáváme pohankovou kaši. Na závěr přidáme skořici a dosladíme. Buďte fit a s úsměvem na tváři.