Sladké mlsání, plné bílkovin a navíc bez lepku. Zkuste recept na palačinky, věřte že nepoznáte rozdíl od těch normálních z bílé pšeničné mouky!
Postup přípravy
Vejce ušleháme ruční metličkou, přilijeme mléko a postupně za stálého míchání přisypáváme mouku. Na závěr přidáme odměrku proteinu a špetku soli. Těsto necháme asi 15 minut odpočívat. Palačinky opékáme na pánvi (kvalitní s nepřilnavým povrchem) na kapce kokosového oleje. Před každým nabráním těsta, pořádně těsto promíchejte. Já plnila kvalitní domácí jahodovou marmeládou dosazenou pouze Stévii. Můžete plnit a nakombinovat to co máte rádi. Dobrá varianta je i arašídové máslo s medem. Zdobíme Zero Sugar Toppingem-příchuť lískový oříšek/ čokoládou a nastrouhanou 90% čokoládou. Buďte fit a s úsměvem na tváři !
Autor: Fefy Nutrition